Veel belangstelling reisbeurs Jack Tours & Travel Service
02 Feb, 12:36
foto
Op de druk bezochte reisbeurs van Jack Tours & Travel Service NV is allerhande informatie te verkrijgen over reis- en vliegmogelijkheden. (Foto's: René Gompers)


Een jongetje bekijkt diep geïnteresseerd de modellen vliegtuigen op de tafel. Niet ver van hem staan een paar personen strookjes in te vullen; een kans om een reis te winnen naar Brazilië laat men niet zo gauw liggen. Verderop laat een man zich uitgebreid informeren over Curaçao. Aan een andere tafel wil een groep mensen meer weten over sportvissen in Suriname. Het is aardig druk op de ‘Travel Fair’ van de jarige Jack Tours & Travel Service.

Het reisbedrijf bestaat dertig jaar en houdt een tweedaagse beurs op zijn terrein. Op de tweede dag van de beurs vandaag, is er ook een 5 km wandelloop die om vijf uur ’s middags begint. De opening is vrijdag zeer goed bezocht. Op beide dagen zijn er verschillende presentaties, internationale optredens, attracties voor kinderen en volwassenen. Aan bezoekers wordt de kans gegeven om een ‘weekend package’ in hotel Torarica, of om een reis naar Brazilië of een van de Caribische eilanden te winnen.

Vliegmaatschappijen, reisagenten, verzekeringsbedrijven, ambassades en banken zijn goed vertegenwoordigd op de kleine beurs. Jack Tours & Travel introduceert op de beurs zijn 'book now pay later plan' in samenwerking met Trustbank Amanah. “Er zijn nog meer surprises and gifts op de beurs,” deelt een stralende Jack Uden, directeur van het reisbedrijf mee. “De beurs is bedoeld om te laten zien wat de mogelijkheden allemaal zijn,” deelt hij mee. “De reisbeurs is bedoeld voor eenieder die zich wil oriënteren, goede informatie wil over reis- vlieg- en verblijfmogelijkheden.”

René Gompers