Enorme hoeveelheid sigaretten onderschept in Saramacca
01 Feb, 12:39
foto
Een enorme hoeveelheid sigaretten zijn aangetroffen in een woning in het district Saramacca. De sigaretten zijn het land binnengesmokkeld. (Foto: KPS)


Bij een inval van het Arrestatie Team en de Narcotica Brigade in een woning in Saramacca, zijn meer dan 100 dozen met slofs sigaretten aangetroffen. Dharmindra K. (50) is aangehouden en samen met de sigaretten overgedragen aan de afdeling Fraude. Het gaat hier om een economisch delict.

Het Arrestatie Team en de Narcotica Brigade deden de inval naar aanleiding van een informatie dat er grootschalige drugsactiviteiten op die locatie plaatsvonden. De informatie werd uitgewerkt waarbij de Narcotica Brigade sterk het vermoeden kreeg, dat op dat adres handelingen plaatsvonden die hoogstwaarschijnlijk druggerelateerd waren, meldt de politie Public Relations. In de woning zijn geen drugs aangetroffen maar wel de smokkel sigaretten.

Narish J. (41) heeft zich woensdag met zijn advocaat bij de politie aangemeld omdat hij ook in beeld was gekomen in het onderzoek van deze strafzaak. Dharmindra K.én Narish J. zijn door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.